alles is weg

boeken

Op 29 mei  2016 verscheen het boekje: ‘Alles is weg’. ISBN: 978-90-78184-00-3 . Dit is een doe- en leesboekje. Er is dus ook plek om er je eigen teksten in neer te pennen.

boekje Alles is WegMet liedjes verhalen en gedichten ga ik in dit boekje in op de pelgrimstocht naar Santiago, op een wat filosofische manier, zonder overigens de wijsheid in pacht te hebben. Daarmee samenhangend hou ik ook de katholieke ideologie, die met deze tocht samenhangt een spiegel voor. De paus riep ons dit jaar 2016 op tot een zeer traditionele pelgrimstocht naar een ‘heilige deur’ om zo een ‘aflaat’ te verkrijgen en kwijtschelding van zonden. Dit anno 2016! En zoals gebruikelijk weigert hij de katholieke ideologie wat betreft mannenrollen, vrouwenrollen en seksualiteit, zoals die in de natuur voorkomt, bespreekbaar te maken. Ze zijn weer het een en ander aan het ‘bestuderen’. 🙂

Er zijn nog enkele boekjes over. Tegen een kleine vergoeding nog te verkrijgen. Neem daarvoor contact op   hier .
Het boekje weegt 100 gram. De binnenkant is van 160 grams papier en de omslag van 300 grams. Het voelt lekker papierachtig aan en is mat.

 

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: