Schrijf je eigen verhaal

interrail, schrijf je eigen verhaal, plaatje van een jongeman die in de metro van Praag de roltrap naar beneden gaat, zijn eigen verhaal tegemoet

‘Schrijf je eigen verhaal’ [Ik ben op weg]

1. De eerste interrail had ik nodig om deze vorm van treinreizen te ontdekken.

2. De tweede interrail schreef ik aan een boek los van het interrailen. Het vlotte niet. Gelukkig ben ik ook weer creatief gaan schrijven.

3. De derde interrail heb ik mijn vroegere pelgrimeren verwerkt.

4. Nu aan de vooravond van mijn vierde interrail is er levensenergie vrijgekomen: ik aanvaard…; ik zoek geen wereld meer om mezelf of anderen te bevestigen. Ik zet me nergens meer tegen af maar heb toch wat te vertellen 😉

Ongemerkt ben ik in mijn intuïtie gevallen. Ik ga  nu interrailen en schrijven op een kompas van binnenuit. ‘Schrijf je eigen verhaal’, het officiële motto van de Interrail-organisatie is op die manier wel op mij van toepassing.

Mijn plaatje hier is een mix van een eigen foto en een plaatje van de officiële interrailsite.

De persoon op het plaatje wandelt zijn verhaal tegemoet [door de tekst wordt dit richting gegeven] De symbolen van de interrail-site geven aan waar het om gaat. Daar ga ik natuurlijk nog eigen symbolen van maken, die meer bij mijn eigen verhaal passen. Op de foto zie je de metro van Praag. [dat is eigen foto] [=Decor] Het blauw [van de foto van de interailsite] gebruik ik zodat het geheel minder een foto lijkt. Zo ben ik op weg, zo ga ik vertrekken en zie ik wel waar ik terecht kom.

Gepubliceerd door

Thijs

Ik ben videomaker. schrijver en troubadour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: