aan het werk!

i-did-mode
Sinds 30-1-2017 werk ik bij I-did. Op een werkervaringsplek. Ik vind het echt leuk daar, Heb de eerste week veel meegewerkt op de productievloer. Bij I-did maken ze van oud en afgedankt textiel weer nieuwe designproducten. Maar ik heb ook al een artikel over I-did bijgeschreven en van quotes voorzien, die ik op de werkvloer verzameld heb doormiddel van interviewtjes. Vandaag heb ik mijn eerste filmpje gemaakt. Erg leuk en afwisselend werk allemaal. Mijn hoofdbijdragen zullen zijn het maken van filmpjes, het (her)schrijven van artikelen en het doen van interviews.

Gepubliceerd door

Thijs

Ik ben videomaker. schrijver en troubadour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: