D66 op campagne in Arnhem ;-)

Ik stem al jaren D66. Voel me enerzijds links anderzijds ook wel liberaal. Ik vind vrij kunnen ondernemen een groot goed. Ik vind D66 ook een partij met een democratische en humanistische traditie. Vorig jaar bij de landelijke verkiezingen op de piratenpartij gestemd. Nu toch maar weer naar D66. Zeker nu ik zaterdag 1 maart jl. in Arnhem op de foto kon met Alexander Pechtold. 😉 De nieuwe manier van campagnevoeren: Met de partijleider op de foto 😉 Geheel toevallig maar daarom niet minder leuk 😉

met Alexander Pechtold

Gepubliceerd door

Thijs

Ik ben videomaker. schrijver en troubadour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: