Hoera, mijn website in Google Search Console ;-)

Een danser, breakdance graffiti, te midden van kleine plaatjes 'Google Site Map Set Up'

Deze breakdanser [zie plaatje] heb ik gefotografeerd in Irun en gemengd met een ‘mathematische cirkel’ van Channa Horwitz, gefotografeerd in het Musac in Leon. Die danser danst zich op zijn manier een weg, zoals ik dat doe om mijn website goed in Google Search Console te krijgen…

Dan eens probeerde ik dit, dan weer dat…

Een videootje waarvan ik denk: nee dit gaat me te lang duren: Hup weg!
Vervolgens maak ik een site-map via een website, maar Google kan er niets mee: Hup weg! Ik lees iets over een goede wordpress-plug-in: XML Sitemap Generator. Okay proberen! Ik installeer ‘m en warempel, het werkt!
De XML-sitemap-index, wordt echter gegenereerd door Jetpack en die plug-in had ik al geïnstalleerd. Ik vermoed dat ze samen werken

Hoe dan ook: Google Search Console geeft groen, succesvol licht. Wauw! Ik heb me er weer doorheengedanst. Mijn website is door Google Search Console geverifieerd en de sitemap is ‘succesvol’. Hoera 🙂 Mijn dag kan niet meer stuk 🙂

Nu moet ik er nog mee leren werken 😉 Of het allemaal zin gaat hebben, wie zal het zeggen? Maar de nieuwe startblokken zijn gereed…

Mijn website is weer redelijk georganiseerd en bijgewerkt. Mijn youtubekanalen en Instagram ook, maar ik moet er tussendoor nog aan werken. Op Instagram wil ik ook nog meer thuis raken.
En wat ik op LinkedIn, Twitter en met mijn Facebookpagina nog ga doen, weet ik nog niet. Ook wil ik nog een goede werkflow vinden en goede archivering, zodat ik kan vinden wat ik zoek,. Dat ga ik ook tussendoor doen. Maar eerst ga ik me komende weken concentreren op nieuwe liedjes!

Gepubliceerd door

Thijs

Ik ben videomaker. schrijver en troubadour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: