site weer actief

Afgelopen jaar 2016 was deze site niet zo actief en waren mijn activiteiten deels verlegd naar mijn site www.zeghetkort.nl . Die site heeft echter zijn uitwerking inmiddels gehad en is opgeheven. Het bedrijf ‘Zeg het kort’ heet  per 1 januari 2017 gewoon ‘Thijs Hanrath’ .
Mijn youtubekanaal (voorheen mijn troubadourterras) is omgedoopt tot ‘Animal Delight’ dat een soort ‘ontmoetingsplek’ is geworden voor mens, dier en wereld. Het is ontstaan uit een filmpje van parende ezels, dat ik online plaatste toen ik als troubadour met busje en caravan aan het rondtrekken was.
Nadere berichten volgen.

Gepubliceerd door

Thijs

Ik ben videomaker. schrijver en troubadour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: