tijdelijke reflectie over waar ik sta

bloem
Ik ben mijn activiteiten en wat daar uit voortkomt aan het reorganiseren. Over 2 maanden wil ik daarmee klaar zijn. Mijn schrijven en werk komt voort uit een onstaanspoëtica. Er ontstaat iets in mij en dat geef ik vorm. Zo kan van alles ontstaan naar aanleiding van wat ook maar, ook een opdracht. Ik laat invallen aanslibben en structureer. Ik beperk en maak keuzes, anders blijft het chaos. Daarbij moet ik ook de rust blijven houden om het te laten groeien en rustig af te werken. Blijven luisteren, niet overhaasten en grenzen stellen. Komende tijd werk ik stug door en wil ik de rust in mezelf als ankerpunt ‘bewaren’ . Zodat ik in September een stevige basis heb om met schrijven, video en muziek ook echt te kunnen werken en richting te hebben.
Ik heb een nieuwe videocam (een Sony FDR AX53) die ook goede foto’s maakt. Helemaal perfect voor het werk dat ik wil gaan doen. Ik ben ‘m aan het leren gebruiken. Mijn sites zijn bijna bijgewerkt. Nu de vindbaarheid op het web vergroten en de duidelijkheid van wat ik aanbied en hoe ik daar geld mee kan verdienen. Ik heb wel het gevoel dat het bijna klaar is. En dat ik dan ‘echt’ kan starten.Mijn boekhouding en administratie hebben ook bijna hun vorm.

Gepubliceerd door

Thijs

Ik ben videomaker. schrijver en troubadour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: